Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Facebook - Wtf?

Olika MestSkapad av robert 21 jan, 2010 11:09:59

Facebook -Wtf?

Kära läsare (Josefin)!

Idag på frukosten kom samtalet in på Facebook här på jobbet. Det är ett helt fascinerande ämne om du frågar mig. Vad har man det till vad tycker folk om detta? Är det bra att vara med eller är det coolt att våga vägra?

Själv ser jag inte mina 691 "vänner" som vänner utan som ett sätt att ha koll på mitt liv. Alla dessa kontakter är ju en karta av vem jag är och vad jag gjort fram tills idag. Jag har ju flackat runt en hel del mellan städer, klubbar, jobb och intressen och därav har jag ett väldigt spretigt kontaktnät. Vissa är väldigt nära medans andra är ytliga kontakter men alla har på något sätt en relation till/med mig.

Visst är det kul att kunna se vad ens barndomskompisar har för sig idag, eller? Eller är det ett tomrum på face-2-face kontakter man söker genom att omge sig på facebook av sin frisör, tandläkare, dagmamma och grannen från när man var två år? En av mina kollegor är med för att hålla kontakt med en familj i USA där hon varit au pair. Resten blockerar hon utav bara farten. Hon tyckte att det inte var ngn idé att ha med kollegor, då hon ändå kan maila dom.

Vad är din relation till facebook?

  • Kommentarer(2)//blog.robertaug.com/#post16