Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Jag blir så trött...

Olika MestSkapad av robert 25 jan, 2010 13:04:11

Fick igår veta att det finns en facebookgrupp som heter "En död bög är en bra bög". Anmälningar mot gruppen har gjorts, av förklarliga skäl, men trots detta finns gruppen kvar. Runt hundratalet medlemmar är det som förespråkar dessa åsikter, vilket är ganska beklämmande. Genom mina turnéer genom landet med dragshow och efter att ha svarat på tusentals frågor kan man dela in de få stackare som stört sig på mig i drag i 2 kategorier:

1: "Heterosexuella" killar som är jävligt nyfikna på att testa på lite så kallad "bögsex" själva.
2: Tjejer med vansinnigt dåligt självförtroende som tror att jag ska stjäla deras killar/ragg.

Gemensamt har dessa två kategorier det gemensamt att de båda är oerhört osäkra på sig själva och därigenom ger man sig på andra för att "höja" sig själva. Det är en smula förbryllande att se dessa "mobbare" organisera sig i grupper på facebook. Man kan väl lugna sig med att de är förhallandevis få och i jämförelse med HBT-samhället är det dessa få stackare som är i minoritet. Det borde skrämma skiten ur dom och kanske var det därför dom startade gruppen?

Hur som helst har jag gått med i klubben "Vi som vill stänga gruppen "En död bög är en bra bög" och uppmanar även dig, käre läsare att göra detsamma.

God Eftermiddag alla sköna bögar, flator, transor, invandrare och alla andra som gör världen till en mer spännande och mångfasetterad plats.  • Kommentarer(1)//blog.robertaug.com/#post20