Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Massa olika i samma inlägg.

Olika MestSkapad av Robert 28 jun, 2010 11:09:17

Idag känner jag mig som den där tonårstjejen som sitter i kassan i en klädbutik och tuggar tuggummi och suckar och himlar med ögonen om man vill ha hjälp. Jag är inte helt tillbaka efter långhelgen och har avsatt dagen till ställtid. Det är då man inte gör det man ska utan förbereder sig mentalt på att göra det som göras skall.

Hade en underbart skön lördag. Jag har lovat David att bjuda på sushi eftersom han varit så vanvettigt godhjärtad, barmhärtig och underbar och skapat min logga för hemsidan jag borde börjat jobab med för länge sedan men som jag lovar att sätta mig ner med snarast. Att bli sugen på sushi på midsommardagen är ingen hit. Det finns nämligen inga sushihak öppna så det fick bli en oxfilé på bryggeriet istället. Jag älskar att ha kreativa vänner som David för jag blir alltid lika inspirerad av att skapa storverk när jag träffat honom. Därefter kikade jag förbi hos Jenny och blev kvar till kl 2 på natten. Det var öl och prat om allt möjligt. Anna och Ulrik kikade förbi (vänner till Jenny) och det pratades friskt halva natten.

Igår började jag sakteliga att ta tag i min lägenhet. Jag har en 4:a vilket är alldeles för stort för mig för jag kan gömma undan grejjer tillförbannelse utan att det syns. Däremot blir det skitjobbigt att städa. Därför blir varje storstädning till ett jätteprojekt och jag drar mig i det längsta innan jag sätter fart. Nämnas skall också att jag är en riktig slarver.

När jag och min dåvarande pojkvän Mattias flyttade in -97 så fixade vi och grejjade och målade hela lägenheten i starka färger. Det blev personligt men väldig barnsligt. Motreaktionen när han flyttat ut och jag fått nog av starka färger på alla väggar, blev vitt och latte och grått och trist och vuxet och opersonligt. Jag har inte riktigt trivts där på ett bra tag men nu har jag idéer på att måla köksbordet knallorange, byta sovrummet med vardagsrummet och slänga nästan allt jag har i kontoret. Måste även sortera upp kostymförådet en gång för alla. Oj vad jag hoppar mellan olika saker idag och bablar på men härlig som jag är anser jag att du, vackra läsare, inte berörs negativt av detta utan tvärtom tas med och får en inblick i denna sjuka hjärna som är min. Ha en underbar måndag och lova att le mot minst 2 främlingar idag.

  • Kommentarer(0)//blog.robertaug.com/#post301