Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Blandad helg

AktuelltSkapad av Robert 13 jul, 2010 12:02:28

Helgen som var förflöt i aldrig skådad värme. Efter jobbet i fredags träffade jag Therese och Filippa på Joe Farellis för en av. Filippa försvann snabbt iväg. Nämnas bör att Filippa snart fyller 1 år och inte riktigt har förstått konceptet med AW och därför fick hon inte vara med utan spendera kvällen med sin pappa istället. Jag och Therese hamnade på Beebar där vi satt och pratade på uteserveringen och tittade på folk. Vansinnigt trevligt ställe det där.

Lördagen ägnades åt sol och bad med Frederick Halbout i Näset. Eftersom vi inte setts på så länge satt vi mest i medhavda solstolar och pratade massa strunt och hade supertrevligt. Det blev ett dopp i spa't och jag lyckades med konststycket att bränna fötterna och ena axeln i solen. Bra där.

I söndags började jag resan i kostymförrådet. Jag har insett att i showklädesväg har jag mest gammal lump så det är snart dax att ta tag i det och skapa sig lite nya kreationer. Hoppades nästan att hamna i Narnia när jag stod och städade upp bland kläder, peruker och tyger, men hur jag än sökte såg jag vare sig snötäkta vidder eller lyktstolpsjävel. Jag kom inte hela vägen för Jenny ringde och jag rusade iväg hem till hennes dotter Filippa (vad är det med döttrar som heter Filippa? Är det det nya svarta?) för vidare utgång till Styrbord/babord och sedan Berså. Styrbord/Babord är inget för mig då det bara spelas musik inomhus och ute är det nästan tyst. Berså är väldigt trevlig och mer "my people" men 120(!) kr i entré känns väl lite väl saftigt?

Gårdagen spenderades lagom bakis i soffläge och jag antar att inte bara jag var het och fuktig, eller hur? Idag arbetar jag flitigt för att sedan träffa min kusin, Erika, som jag inte sett på 100 år typ. Vi umgicks jättemycket när jag var så ung att en 6 cm klack var riktigt hög för mina små fötter. Det ska verkligen bli jättekul. Nu är det tydligen lunch och jag ska väl äta en PEZ eller något annat matigt. Puss och kram, du älskare läsare.

  • Kommentarer(0)//blog.robertaug.com/#post313