Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Veckan som gått

AktuelltSkapad av Robert 19 jul, 2010 11:10:39

Efter en veckas semester från bloggande är jag tillbaka med aldrig sinande energi! Sedan Sist har jag träffat min kusin Erika som jag inte sett på 20(!) år. Hon bor i Zürich i Schweiz. Det var löjligt kul att träffas efter så lång tid. Därefter hakade jag på Lotta och Jenny för vin på Joe Farellis. Jennys barn Jacob och Filippa kom förbi. Det var en mycket bra kväll.

Onsdagen började på jobbet men jag gick tidigt för att handla lite inför kvällen på Red Light på Port du Soleil. hem och raka sig här o var för att sedan bege sig hem till Jenny i Haga där Lotta, jenny och jag fixade i ordning oss. Söta Anna och Filippa slöt upp och snart för förfeggen på topp. Var på Port du Soleil vid 23-snåret och syntes bra vilket är väldigt viktigt. Var ganska mycket folk från min gamla klass på KY-akademien. Ja jag säger gamla för jag har ju ändå slutat och vips blev de gamla. Louise och Alex slöt upp senare och berättade om sin förlovning. De var då faan vad alla ska vara kära överallt.
Dagen efter, bakis som en örn, mötte jag Alexandra (Vi lärde känna varandra på Stena när vi städade toaletter och fann varandra och mycket annat direkt. Hon är snart färdig polis så nu anser jag mig tryggad för ett bra tag framöver. I fredags träffade jag Lena Petterson (hon är hittills den enda med efternamn) på Beebar för ett par glas vin och vilda diskussioner om kommande utstyrslar till mig, relationer och om att ligga. Jag blev kvar och hakade på Mattias Sunesson tills han blev trött på mig och gick hem. Hamnade till slut på Björns Bar med Jenny och kollegor. Hon hade en löjligt snygg arbetskamrat som jag hakade på för en extra öl när alla andra gått. Tyvärr blev det ingen öl utan bara en rask promenad mitt i natten i centrala Göteborg. Hur som helst träffar jag honom gärna igen och då förstår du hur snygg han var. I lördags låg jag framför TV:n hela dagen och njöt i fulla drag av Paris Hiltons BFF. Det är ju underbart att se hur 2 bögar och en massa brudar anstränger sig för att bli bästis med Paris.

Igår var det söndag och jag gick i vanlig ordning inte till kyrkan. Däremot städade jag hemma och fick äntligen gjort färdigt kostymförrådet. Efter det var det spårvagn till Majorna och hem till Micke från Dansforum med underbara Anna Jansson. Mycket skitsnack om allt och alla och dessutom god mat och dryck. Så skall en bra helg avslutas.

Jag vet att det här inlägget liknar något Babsan brukar skriva med en jävla massa namn och fikor osv, men eftersom jag inte skrivit på länge vill jag få veckan dokumenterad. Nästa inlägg kommer att handla om hur fantastiskt underbar och begåvad David A Ljungberg är. Men det får du vänta lite på. Hoppas att jag kan vara lite roligare i min hyllning till honom än vad jag varit här. Du som väntat så länge förtjänar ju det.

  • Kommentarer(0)//blog.robertaug.com/#post314