Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Åh vilken underbar morgon...

Olika MestSkapad av Robert 27 jul, 2010 13:21:50

Jag är idag jävligt mätt vill jag informera hela världen om. Sallad på Jups efter en köttbullebaguette, en och en halv timme innan gör att jag helst skulle vilja lägga mig ner och somna sött. Appropå sova sött så försov jag mig kraftigt i morse och vaknade med lampan bredvid sängen tänd och en katt som skrek onödigt nära mitt ansikte. Det är inget vidare bra sätt att vakna på men det funkar. Det får liksom själva vaknandet att bara ske fort.
Hela morgonen var som om jag hade trillat ner i ett kaninhål och fick uppleva de mest konstiga saker. Hela vagnen var fylld av alkoholister. Det var en märklig syn att se. Som ett Gotia Cuplag men utan tänder, dålig hy, illa gjorda gaddningar o sköna ryck i ansiktet. Dessutom har jag aldrig sett så många vuxna män med tunnt hår och hästsvans på samma ställe lite som Larry i Dharma och Greg. Gotia - kom tillbaka!!!

Vill idag slå ett slag för en av Göteborgs hårdast arbetande artistslinkor - Anna-Maria Bonde. Kolla gärna in hennes underbara blogghttp://blogg.annamiabonde.com/ om allt hon företar sig. Mycket intressant och rolig läsning.

  • Kommentarer(0)//blog.robertaug.com/#post320