Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Livet går vidare..

JobbSkapad av Robert 31 aug, 2010 11:30:26

Idag gör jag min sista dag på kulturkalaset på Göteborg & Co. Det är trist att lämna något man trivts med så bra som jag har gjort här. Jag har haft helt underbara kollegor, varav vissa kommer att vara vänner för livet. Kanske inte med mig men vi får hoppas att de är det med varandra. ;-) Skämt åsido, dagens blogginlägg är en hyllning till mina vänner på kalaset.

Mia är helt underbart skön och har en helt fascinerande sida som jag vill kalla ordning i kaos. Jag har aldrig sett ett mer stökigt skrivbord i hela mitt liv, men heller aldrig träffat någon som kan plocka fram ett telefonnummer från en kontakt 5 år tillbaka.

Anki men är för mig en förebild som strateg och ledare. Hennes ledarskap och förmåga att delegera är imponerande. Hon är varm, mänsklig men samtidigt bestämd och tydlig.

Micke som jag jobbat intensivt med under själva genomförandet har en helt sjuk humor och ett oerhört underbart sätt att uttrycka sig, vilket har gjort livet i bältespännarparken till ett nöje.

Maria (MJ), med sina underbart sjuka idéer till barnkalaset och sin snuskiga fantasi har fått mig på riktigt bra humör mången gång.

Hultbergskan – denna helt sinnessjukt begåvade och genomduktiga människa som dessutom bjuder på sängkammarmys efter en hel kväll på byn. Hon har allt och jag är övertygad om att vi kommer att mötas igen och igen och igen…

Josefin som från början knappt gjorde intryck alls har efter att blivit ett rytande monster i vissa lägen bara växt i mina ögon. Jag lovar att besöka dig i London!

Maja, min Maja! Mitt stöd och älskling både i parken och på kontoret. Stanna inte hela livet i Nyköping – resten av världen är värda dig mer.

Jonas – din sjuke jävel. Du har en humor som får mig att bli generad och det är inte det lättaste. Jag ser fram emot fler utekvällar, dance battles och annat i framtiden.

Karin Olofsson – min frälsare i nöden. Detta sociala missfoster som inte kan handla tuggummi utan att bli bästis med biträdet i kiosken. Som kan det mesta om allt och som dessutom är helt underbar. Jag ser fram emot vinkvällar, vinmornar, vinluncher och andra sociala samkväm med dig. Kanske att jag till och med följer med till landet ;-)

Anna Brorson - denna Göteborgs kultupersonlighet som känner alla i hela Göteborg och lite till och som inte missat en föreställning med vad som helst sedan 80-talet. Vi ses i vimlet.

Jag har säkert glömt en och annan men dessa personer har jag haft mest samarbete med under min tid på Co och nämna alla orkar jag inte men jag vill att ni ska veta att ni alla bidragit till att göra mig till en bättre Robert Aug. Puss, tack och på återseende.

  • Kommentarer(0)//blog.robertaug.com/#post336