Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Jag är en dålig människa!

Olika MestSkapad av robert 04 jan, 2010 11:33:45
Hur många eoner ljusår sedan var det inte jag sa att jag skulle blogga regelbundet? Personligen tycker jag inte ett inlägg i månaden är särskilt regelbundet. Måste bli bättre på det. Gillar ju att följa andras bloggar och ser fram emot deras uppdateringar.

Sedan sist har jul och nyår förflutit i lugn takt. Julen spenderades i vanlig ordning först hos min pappa och sedan hos mamma & Arne. Alla dessa bor i Kungälv. Juldagen bjöd på utgång med min bästis Jörgen som bor i Stockholm. Det är tradition att vi går ut ihop på juldagen när han är här nere. I år följde han brorsa Dennis med oss ut o det var grymt kul. Nyår var jag hemma. Jag vet inte varför men jag avskyr verkligen nyår. Jag gillar att jobba eller bara vara hemma o slappa. I och för sig har jag väl alltid varit motvalls mot allt konventionellt och "nu-måste-alla-ha-roligt-högtider" bestämmer hellre själv när jag vill fira Örpetarafton eller Mos dag.

Nu är det sista veckan innan jag börjar min praktik på Göteborg&Co där jag ska vara och jobba med Kulturkalaset fram till o med 9e juli. ska bli så skoj att få jobba på riktigt.


  • Kommentarer(1)//blog.robertaug.com/#post4