Roberts (Bl)Aug

Roberts (Bl)Aug

Historien upprepar sig

AktuelltSkapad av Robert 17 okt, 2010 11:14:57
Förmodligen har du inte märkt att jag inte bloggat på ett tag för det har ju varit så mycket med att kratta löv och annat trist som ska göras men jag har verkligen inte bloggat på ett bra tag så nu är det dags att ändra detta. Idag börjar jag min kom i form diet som bygger på danska rigshospitalets hopp-i-form diet. Svart kopp kaffe med en sockerbit till frukost mmm. jag har ju provat shakes o så innan men det har ju bara gjort mig extremt sugen på att tugga. Den här kicken inne håller både biff o ägg o frukt o grönsaker så det känns som ett bra val. sedan får vi se hur länge jag kommer hålla på. vill ju bara få bort de första kilona så jag kan med att släpa mig till gymmet. man är allt bra töntig egentligen.
Det var som när jag var liten och vi skulle få hjälp med att städa och min mamma förstädade hela huset innan städerskan skulle komma. Lite sådan är jag med gymmet. jag vill förträna lite så att jag inte känner mig som Herr Flubber när jag lyfter, drar, trampar osv på gymmet.

Jag tror dessutom att gymmet kan vara en bra raggningsplats. Efter en lång tid som singel hade det varit nice att hitta någon att hänga med ett tag. Hur och var träffades du och din nuvarande partner?  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.